BirdnClay πρόστιμο καραμπίνες έχουν κατασκευαστεί από ειδική ομάδα των αρχιτεχνιτών στην Τουρκία. Αν και κατασκευή πυροβόλων όπλων υπό πολλές διαφορετικές εμπορικές ονομασίες, μόνο τα καλύτερα ποιότητας όπλων σημειώνονται με όνομα BirdnClay. Όταν δείτε BirdnClay όνομα για ένα κυνηγετικό όπλο, το οποίο σημαίνει, ότι οι συγκεκριμένες όπλου είναι σχολαστικά σχεδιασμένο, κατασκευασμένο και έτοιμο να σας εξυπηρετήσει και για τις επόμενες γενιές. Εμείς δεν πωλούν ένα όπλο που δεν μπορούμε να είμαστε υπερήφανοι.

Τα μοντέλα που παρουσιάζονται στην ιστοσελίδα μας έχουν σχεδιαστεί ειδικά για τις εξαγωγές. Οι διαδικασίες αυτές δεν πωλούνται πουθενά στην Τουρκία, βεβαιωθείτε ότι το όπλο σου είναι ευκρινώς BirdnClay λογότυπο, πριν να αγοράσουν, και να μην αναμειγνύεται με άλλα παρόμοια σήματα έχουν σχεδιαστεί.

BirdnClay όπλο τεχνικής έχει πρωτοπορήσει με δύο master gunsmiths που χρησιμοποιούνται για τη συντήρηση και επισκευή τουφέκια, ενώ τα αντίστοιχα ποσοστά του τουρκικού στρατού κατά τη διάρκεια της Οθωμανικής Παγκόσμιο Πόλεμο Ι. Μετά τον πόλεμο, που έκλεισε, θα συνεχιστεί το επάγγελμά τους, και να αρχίσει και το πρώτο τους εργαστήριο περίπου το 1918. Κυνηγετικό όπλο και unrifled (λεία) κατασκευή βαρέλι αποτέλεσε την πιο δημοφιλή βιομηχανία λίγο μετά την gunsmiths επέστρεψε από τον πόλεμο, και πολλά άλλα gunsmiths άρχισε να εργάζεται στο δικό τους εργαστήρια. Η μεγάλη πλειοψηφία των gunsmiths αποφάσισε να ιδρύσει ένα συνεταιρισμό για τη βελτίωση της παραγωγής και της εμπορίας αργότερα στο 1950. BirdnClay απασχολεί μόνο τους πιο ικανούς ανθρώπους μεταξύ όλων αυτών των έμπειρων τεχνιτών. Οι εν λόγω γραμμή είναι τα όπλα κρέμα προϊόντα αυτά που κατασκευάζονται στην Τουρκία. BirdnClay αναλαμβάνει τώρα μια σημαντική θέση ανάμεσα καλά σεβαστή καραμπίνα και διπλό barreled όπλο κατασκευαστές σε όλο τον κόσμο. Παρέχουμε όπλα με άριστης ποιότητας υλικά, η ποιότητα κατασκευής, λογικές τιμές, και το προσιτό κόστος.

 

BirdnClay όνομα δεν περιορίζεται στις καραμπίνες. Πρέπει, επίσης, την κατασκευή πολλών διαφορετικών βιομηχανικών εξαρτημάτων για διάφορους τομείς όπως η ιατρική βιομηχανία (ορθοπεδικών, ορθοδοντική, οδοντιατρική, προσθετική συσκευή-προθέσεις, εμφυτεύματα), στρατιωτικών (τουφέκι και μηχανή-όπλο τμήματα, τμήματα πυραύλων, βόμβα μέρη), στην αυτοκινητοβιομηχανία (μανιβελών, Πολλαπλότητες , αντλίες, εργαλεία, εγχυτήρες, δαχτυλίδια, ειδικό μπουλόνι και ξηρούς καρπούς).

Σήμερα υπάρχουν περισσότερα από 100 χωριστές συναντήσεις εργασίας, πάνω από 600 τεχνίτες, βοηθούς και περίπου 1000 εργαζόμενους BirdnClay κυνηγετικό όπλο που συνδέονται με την παραγωγή. Περίπου 65.000 καραμπίνες που κατασκευάζονται κάθε χρόνο, εκ των οποίων 15.000 είναι με κάθετες τις κάνες, 10000 είναι με παράλληλες κάνες, 30.000 είναι ημι-αυτόματο, και 25000 είναι αντλία-δράσης μοντέλα. Κύρια εργοστάσιο αποτελεί κτίριο 15.000 τ.μ. εσωτερικό χώρο 50.000 τετραγωνικών μέτρων και παραρτήματα.

Είτε από το κυνηγετικό όπλο δράσης ή καλλιτεχνική αξία άποψη, αυτό που κάνει BirdnClay καραμπίνες είναι η πιο πολύτιμη handwork που εκτελούνται από τους πλοιάρχους, ειδικά για το διπλό barreled μοντέλα. Οι περισσότερες από τις εργασίες που πραγματοποιούνται με το χέρι και την άρτια γνώση του πάνω από ενενήντα χρόνια της λήψης όπλο την εμπειρία και την αριστεία.


Θα θέλαμε να τιμήσει οποιαδήποτε αιτήματα, τα οποία προέρχονται είτε από ένα μεγάλης κλίμακας εισαγωγέα όπλων, ατομικό όπλο, ένα όπλο ή συλλέκτη. Ως εκ τούτου, σας παρακαλούμε να μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

 

Θα χαρούμε να λάβετε τα ερωτήματά σας στη διεύθυνση:


BirdnClay, Inc
Cumhuriyet Mah. Tepebasi Sok. No:22
Huglu-Beysehir-Konya TR-42710 ΤΟΥΡΚΊΑ
Email:contact@birdnclay.com
(Παρακαλώ γράψτε τα ερωτήματά σας στην αγγλική γλώσσα!)

Τουρκικό κυνηγετικό όπλο, κυνηγετικά όπλα,BirdnClay κυνηγετικό όπλο, κυνηγετικά όπλα,σπαστό δίκαννο με κάθετες τις κάνες,σπαστό δίκαννο με παράλληλες κάνες,ημιαυτόματο τουφέκι,κυνηγετικό όπλο αντλία-δράσης,μονόκαννο,Κατασκευαστής κυνηγετικών όπλων,Εξαγωγέας κυνηγετικών όπλων,Προμηθευτής κυνηγετικών όπλων
| English -en | العربية -ar | Deutsch -de | Ελληνικά -el | Español -es | Français -fr | Italiano -it |
| 日本語 -ja | 한국어 -ko | Nederlands -nl | Português -pt | Русский -ru | 中国 -zh |
 
BirdnClay Shotguns