BirdnClay geldboete jachtgeweren zijn vervaardigd door speciale groep van meestersopleidingen in Turkije. Hoewel we vervaardiging vuurwapens onder verschillende merknamen, alleen de beste kwaliteit vuurwapens gemarkeerd met BirdnClay naam. Wanneer zie je BirdnClay naam op een geweer, wat betekent dat specifieke vuurwapen is zorgvuldig ontworpen, gemaakt en klaar om u te dienen voor de toekomstige generaties. Wij verkopen niet een vuurwapen dat we niet trots op.

De modellen gepresenteerd op onze website is speciaal ontworpen voor de export. Ze worden niet verkocht overal in Turkije, zorg ervoor dat je pistool is duidelijk gemarkeerd met BirdnClay logo voordat je aankoop, en niet te mengen met andere soortgelijke ontworpen merken.

BirdnClay pistool vakmanschap werd gepionierd door twee master gunsmiths die gebruikt worden onderhouden en hersteld geweren terwijl ze in Ottomaanse Turkse leger tijdens de Eerste Wereldoorlog I. Na de oorlog eindigde, zij hun beroep uitoefenen, en begonnen hun eerste workshop rond 1918. Shotgun en unrifled (gladde) vat vervaardiging samenstelling van de meest populaire sector kort na de gunsmiths teruggekeerd uit de oorlog, en vele andere gunsmiths begon te werken in hun eigen ateliers. De grote meerderheid van gunsmiths besloten tot de oprichting van een coöperatie voor een betere productie en de afzet later in 1950. BirdnClay telt alleen de meest gekwalificeerde mensen bij al deze ervaren ambachtslieden. Deze lijn van wapens zijn de crème de producten van wat er wordt geproduceerd in Turkije. BirdnClay neemt nu een belangrijke plaats tussen goed nageleefd shotgun en dubbele barreled pistool fabrikanten over de hele wereld. Wij bieden geweren met de hoogste kwaliteit, vakmanschap, redelijke prijzen, en betaalbaarheid.

 

 

BirdnClay naam is niet beperkt tot jachtgeweren. Wij fabriceren ook vele verschillende industriële onderdelen voor verschillende sectoren, zoals de medische industrie (orthopedie, orthodontie, tandheelkunde, prothese apparaatonafhankelijke prothesen en implantaten), militaire (rifle en machine-gun-onderdelen, onderdelen van raketten, bommen onderdelen), automobiel (cranks, manifolds , pompen, tandwielen, injectoren, ringen, speciale bouten en moeren).

Er zijn momenteel meer dan 100 afzonderlijke workshops, meer dan 600 ambachtslui, en ongeveer 1000 werknemers assistent verbonden aan BirdnClay shotgun productie. Ongeveer 65.000 van jachtgeweren worden vervaardigd van elk jaar, waarvan 15.000 is superproneren, 10000 is naast elkaar plaatsen, 30000 is halfautomatisch, EN 25000 is pompactie hagelgeweer modellen. Belangrijkste fabrieksgebouw is 15.000 vierkante meter interieur gebied en 50.000 vierkante meter bijlagen.

Van de shotgun actie of artistieke waarde oogpunt, wat maakt BirdnClay jachtgeweren waardevoller is het handwerk verricht door meesters, met name over dubbele barreled modellen. Het merendeel van het werk wordt uitgevoerd met de hand met een beheersing van de meer dan negentig jaar pistool-making ervaring en uitmuntendheid.

We zouden graag ter ere van alle verzoeken, afkomstig van hetzij een grootschalige vuurwapens importeur, een individuele schutter, of een pistool verzamelaar. Daarom, aarzel dan niet ons te contacteren.

Wij zullen blij zijn om uw vragen op:

BirdnClay, Inc
Cumhuriyet Mah. Tepebasi Sok. No:22
Huglu-Beysehir-Konya TR-42710 TURKIJE
E-mailadres:contact@birdnclay.com
(Alstublieft, schrijf uw vragen in het Engels!)

Turks Jachtgeweer, jachtgeweren, Jachtwapens, BirdnClay Jachtgeweer, jachtgeweren, Jachtwapens, Superposé hagelgeweer, hagelgeweren, juxtaposé hagelgeweer, hagelgeweren, Halfautomatisch hagelgeweer, hagelgeweren, Pompactie hagelgeweer, hagelgeweren, Hagelgeweer fabricant, Hagelgeweer exporteur, Hagelgeweer leverancier
| English -en | العربية -ar | Deutsch -de | Ελληνικά -el | Español -es | Français -fr | Italiano -it |
| 日本語 -ja | 한국어 -ko | Nederlands -nl | Português -pt | Русский -ru | 中国 -zh |
 
BirdnClay Shotguns